OPAL

BLACK OPAL

BLACK OPAL ARCADE

LIGHTNING RIDGE

ADVENTURE
Villkor
Certifikatet är personligt och kan ej överlåtas. Om Department of Primary Industries ändrar gruvdrift lagar eller stänger av gruvfält som innehåller certifikat innehavarens mark, utan Black Opal Arcades förskyllan, är bolaget skyldig att ersätta det med ett nytt certifikat på motsvarande mark .
Om certifikatet av någon orsak blir skadat eller förstört, kan Black Opal Arcade tillhandahålla ny dokumentation mot en liten avgift, namn och födelsedatum måste verifieras. Marken får ej bebyggas och kan endast nyttjas för opal ”mining”.
Våra betalningsalternativ är VISA, MasterCard & American Express, eventuell tull eller moms för respektive land betalas av köparen.

Porto och Expedition
Alla priser inkluderar frakt och exp. avgifter. Black Opal Arcade förbinder sig att leverera de beställda varorna till den leveransadress som kunden angett. Leveranstiden är 3-10 arbetsdagar under normala omständigheter. Debitering av kredit/betalkort sker i samband med din beställning. När du beställer får du alltid en bekräftelse via mail. Om du inte får bekräftelse inom 24 timmar, vänligen skicka ett e-mail till kontakt@blackopalarcade.com
Om du av någon anledning är missnöjd med något av de varor som mottagits, har du rätt att returnera varan för utbyte eller återbetalning. Returen måste ske inom 14 dagar från den dagen du tar emot varan. Du är ansvarig för kostnaderna för att returnera varorna för återbetalning, vid fall då varan är skadad eller felaktigt levererad står Black Opal Arcade för portot. Vid retur måste de returnera varor vara oskadda och i original skick. Vi reklamation förbinder sig Black Opal Arcade för att ersätta skadade eller defekta varor med nya, om detta inte är möjlig är vår enda skyldighet att återbetala hela beloppet som betalts av kunden.

Copyright © 2019 Black Opal Arcade